perjantai 23. joulukuuta 2011

Jouluinen riisisuklaa



n.20 kpl (isoja riisisuklaita)
6 dl tomusokeria
  12 dl riisimuroja
  10 rkl tummaa kaakaojauhetta
  3 tl vaniliinisokeria
  250 g sulatettua kookorasvaa

Sekoita kaikki ainekset keskenään isoon kulhoon ja lisää lopuksi joukkoon sulatettu kookosrasva.
Jaa seos suuriin tai pieniin vuokiin ja laita jääkaappiin vähintään 30 minuutiksi.
Riisisuklaat säilyvät jääkaapissa, joten voit tuplata ohjeen ja tehdä isommankin määrän kerralla. Minulle riisisuklaat tuovat mieleen oman lapsuuden ja meidän lapset myös rakastavat näitä!

Kaunista joulua kaikille - nautikaa ja levätkää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit lämmittävät sydäntä!