maanantai 28. marraskuuta 2011

Siskonpojan joulukalenteri





Rakkaalle siskonpojalleni tein kalenterin tällaisista tähtirasioista, valmis boksi löytyi Suomalaisesta kirjakaupasta. Täytin laatikot Gogoilla ja tarvitsin kaksitoista Gogo-pussia, jotta kaikkiin kahteenkymmeneenneljään rasiaan riitti yksi. Gogot on nyt poikaselle kova juttu ja uskon että tällä leegiolla pääsee jo aika hyviin leikkeihin! Hyvää joulua -lahjanauha on Tiimarista.

Hyvää viikonalkua, pian ne luukut saakin avata <3



sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Ihastuttava PikkuPuoti Inkoossa







  Ystäväni Pauliina avasi aivan ihanan PikkuPuodin Inkooseen (Ola Westmanin Puistotie 4).

PikkuPuoti on tunnelmallinen pieni sisustuskauppa jossa on myynnissä paljon ekologisia sisustustuotteita ja myös pieni kirppisosio. Puoti on auki kausiluontoisesti, tarkista aukioloajat täältä!

Oma haaveeni on aina ollut oman sisustuspuodin avaaminen ja kyllä lämmittää sydäntä kun joku uskaltaa tehdä unelmistaan totta.

Suosittelen lämpimästi visiittiä Pikku-Puotiin!






torstai 24. marraskuuta 2011

Joulukalenteri kummilapselle




Minulla on ollut tapana antaa omatekemät joulukalenterit omille lapsilleni, nuorimmalle kummilapselleni sekä siskonpojalleni. Tänä vuonna poikani näkivät lelukaupassa lego-kalenterin ja hellyin ostamaan ne heille, vaikka olivatkin aika kalliita...

Kalenterinaskartelu alkoi kuitenkin kummipojan kalenterilla ja tänä vuonna päädyin tällaiseen pussukkaratkaisuun :) Ostin siis valmiin puisen "Cars"-dominopelin, avasin paketin ja jaoin pusseihin. Täytin paperiset pikkupussit pelipalikoilla, kirjasin jokaisen päälle numeron ja laitoin aatto-pussiin palikoita reilummin. Helppoa ja hauskaa, eskarilainen poikani oli tärkeä apu projektissa. Toivottavasti kalenterin saava pikkumies on tyytyväinen!

Monesti tälläinen itsetehty/kerätty kalenteri tulee hieman kalliimmaksi kuin valmiit, mutta toisaalta ainakin minulle tästä on tullut jo perinne ja luulen, että lapsetkin jo osaavat pikkuhiljaa odottaa yllätystä. Tärkeintä on kuitenkin välittäminen ja yhdessä tekeminen. Ja huom! kaikkea ei todellakaan tarvitse tehdä itse! Itsekin löysin tämän kangaspussukan jostain ihanasta sisustusliikkeestä jo kauan sitten - valmiina!

Oikein hyviä jouluvalmistelutuokiota ilman stressiä toivottaa,




keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Fashion Xmas Sales viikonloppuna


Perjantaista sunnuntaihin 25-27.11.2011 Kiseleffin talossa pe 11-19, la 10-18 & su 12-16.

Fashion Xmas Sales on Lumin järjestämä tyylikäs joulumyyjäistapahtuma, joka tuo noin 30 lupaavaa ja nimekkästä suomalaisen muodin merkkiä ja erikoisliikettä Torikortteleihin, Kiseleffin talon 1. ja 2. kerrokseen. Valikoimista löytyy vaatteita, kenkiä, pipoja, koruja, solmioita ja muita asusteita kaikenikäisille naisille, miehille ja lapsille. Tarjolla kotimaisia ja ulkomaisia designermerkkejä aina katumuodista iltapukuihin.

Mukana mm. Jasmin Santanen, Design by Katri /n, Kaarina K, St. Vacant ja Titimadam, sekä Kiseleff-talon omat liikkeet!


Lähde ja lisätiedot täällä!

Kivaa viikkoa!


lauantai 19. marraskuuta 2011

Travalo - pieni täytettävä parfyymipullo

Tätä ilman en enää tule toimeen! Parfyymipullot ovat usein tosi isoja (kuten esimerkiksi omani: Escadan Magnetism) Löysin tämän Ruotsinlaivan kosmetiikkaosastolta ja maksoi noin kympin. Aivan mahtava tuote, suosittelen!




Lämmittävät lampaantaljat



Talven tullen tuppaan aina keräämään sohvalle taljoja, peittoja ja tyynyjä, paaaaljon tyynyjä! Ikeassa myydään näitä suht edukkaita harmaita taljoja ja satuinkin sellaisena päivänä ostoksille kun niitä sai Family-kortilla puoleen hintaan (19,90/kpl). Nahkasohva tuntuu talvisin välillä vähän kylmältä, mutta taljat lämmittävät makeasti :). Sohvan nurkkaan on ihanaa käpertyä lehtien tai hyvän kirjan kanssa ja vain olla.



Kaunista viikonloppua kaikille!



torstai 17. marraskuuta 2011

Ruusuinen huonetuoksu Mokosta



Löysin Mokosta hyväntuoksuista huoneparfymia. Jaoin parfyymin pieniin pulloihin, jotta sitä riittää molempiin kylppäreihin sekä olohuoneeseen - ihana tuoksu. Pullon mukana tulee kuusi tikkua, mutta ostin ekstrapakkauksen tikkuja epähuomiossa kun luulin että ne myydään erikseen.

Hyvää viikonlopun odotusta!




maanantai 14. marraskuuta 2011

Rentouttava lomaviikko Kanarian lämmössä

Viimeinen kesälomaviikko hujahti kuin siivillä, mutta oli niin superrentouttava että ei enempää olisi voinut toivoa. Matkustimme anopin ja lasten kera Finnmatkojen reissulle Bahia Feliziin Kanarialle. Meidän hotelli oli Playa Feliz, jota voin kyllä ihan suositella.

Blue Village -konsepti toimi erinomaisesti tälle seurueelle Bamse -kerhoineen ja "all inclusiveineen" (lapset syövät ilmaiseksi!). Luksusta oli se, ettei oikeastaan tarvinnut tehdä mitään muuta kuin levätä ja laiskotella, nauttia seurasta ja auringosta. Pariskunnille en tätä kohdetta kylläkään suosittele...Romanttisempaan menoon sopii enemmän noin tunnin päässä sijaitseva Amadores Beach, jossa vietimme yhden ihanan päivän. Lapset (4,5 ja 6v) olivat lomasta onnellisia ja polskivat joka päivä aamusta iltaan.















Hyvää viikon jatkoa ja kiitos että piipahditte <3




sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Onnea isänpäivään!






Isänpäiväkortista luettua: 

"Isä on mukana ajatuksissa aina,
arkena ja sunnuntaina,
ilot, surut kanssa jaamme,
vaan tänään onnitella saamme!"

Onnea kaikille iseille <3



perjantai 11. marraskuuta 2011

Neulekaulurit Novitan Chrystal -langasta


Ihana työkaverini teki minulle nämä superihanat kaulurit joita käytän nykyisin lähes päivittäin. Kauluria voi käyttää sekä sisällä että ulkona ja sen voi kietoa kaulaan kahdesti tai kolmesti. Neulekaulurit on kudottu Novitan Chrystal -langasta. Neuleohjeen löydät täältä!

Kiitos vielä iki-ihana Anitta!

P.S. Olen viime viikon vain lomaillut ja laiskotellut. Väri on palannut poskille. Laitan postauksen lomareissulta Kanarialta lähipäivinä, oli ihanan rentouttava ja aurinkoinen loma.