keskiviikko 23. tammikuuta 2013

DIY: Peace-tyyny

1. Luonnostele kuvio kankaalle

2. Leikkaa kuvio irti

3. Ompele kaikki reunat...

...siksakilla ja ompele tyynyksi.

4. Valmis!

Sain viime viikonloppuna hirmuisen ompeluinnostuksen ja ompelin pari uutta tyynyä...niitähän ei entuudestaan ole ;).
Saa nähdä päätyvätkö nämä lastenhuoneeseen niinkuin alunperin oli tarkoitus vai olisiko niiden paikka sittenkin täällä olkkarissa...?

Peace & Love,




sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Avainkoru ja pitsilautanen nimppareiksi



Tein rakkaalle ystävälleni nimpparilahjaksi avainkorun ja pitsilautasen samalla tekniikalla kuin aiemminkin. Ohjeen löydät täältä! Ajatuksenani oli, että lautaselle voisi heittää korut aina päivän päätteeksi. Avainkoruun tarvitsin vain ketjua, korurenkaita, lukon, korupihdit sekä sen avaimen. Kaikki tarvikkeet Sinellistä - superhelppoa taas kerran.

Hyvää sunnuntaita rakkaat täällä piipahtajat!




perjantai 18. tammikuuta 2013

Jotain maagista...

Kuva Pinterest

Tässä vain on jotakin tosi maagista.
Hyvää viikonlopunodotusta,


torstai 17. tammikuuta 2013

Tekstit portaissa




Laitan vielä uudemman kerran postausta portaistani, sillä Satumaa-postiin (satumaaposti@gmail.com) on tullut kyselyä mistä postaus löytyy. Lisäsin vasta äskettäin tuon haku-kentän tänne blogiin, joten hankala sitä on aiemmin ollutkaan löytää. Aiempaan postaukseen ja asennusohjeisiin pääset täältä!

Sisustustarroilla saa kyllä aikaan vaikka mitä ja olin niin iloinen kun tajusin tehdä nämä portaatkin tarroilla. Sabluuna ja maalaushommat ei tällä kärsivällisyydellä olisi takuulla onnistuneet.

Hyvää loppuviikkoa kaikille, pysykää terveinä.



sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Sunnuntain suussasulavat







Rennon sunnuntain helpot valkosuklaa-keksit syntyivät hetkessä. Pakkasesta löytyi murotaikina -paketti ja joulusta oli jäänyt varastoon leivontavalkosuklaata. Suklaa vaan paloiksi ja taikinan sekaan, 7 minuuttia uunissa eikä helpommaksi enää voisi mennä - sopii mulle!



lauantai 12. tammikuuta 2013

Piirrustukset talteen



Lasten piirrustukset ovat aina vähän pitkin ja poikin. Helppo ja halpa tapa pitää ne järjestyksessä on tehdä niille kansio, jonne voi kerätä parhaimmat talteen. Kansion voi antaa lapselle sitten myöhemmin muistoksi. Askarteluliikkeet myyvät pahvikansioita, jonka voi koristella mielensä mukaan.

Jos et ehdi ostoksille, saa ihan perus toimistokansiostakin paikan A4-kokoisille töille (kuvissa A3-kokoiset kansiot) Vinkki: kansio on myös kiva lahja vaikkapa kummilapselle. Ihan parhaimmat pääsevät myös seinälle, kuten tämäkin!

Hyvää viikonloppua!

perjantai 11. tammikuuta 2013

Satumaa-blogi Facebookissa ja Pinterestissä

Olen jo vuosia pitänyt blogistani aika pientä numeroa, lähinnä toivonut että se löytyy jos on löytyäkseen. Pitkän pohdinnan jälkeen ajattelin viedä tämän harrastukseni myös Facebookiin, käy tykkäämässä jos tykkäät :) Minua suuresti inspiroivat jutut puolestaan löytyvät Satumaan Pinterestistä.






tiistai 8. tammikuuta 2013

Kevätfiiliksiä








Ystävän tuliaisiksi tuoma kynttilätarjotin (Finlayson), ruokakaupasta ostetut tulppaanit ja viikonlopun ihana päivänvalo toivat mulle ihan kevätfiiliksen. Joulu menikin viikonloppuna pakettiin, ulkovalot vielä hetkeksi jätin (en vielä raaski niistä luopua kun iltaisin on vielä niin pimeää).

Iloa viikkoon!

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

15 minutes of peace - every day

En lupaile uudenvuodenlupauksia, mutta tämän päätin: aion joka päivä pyhittää vartin rauhoittumiseen ja vain rauhoittumiseen. Sain tämän ihanan levyn (löytyy muuten Spotifysta!) ystävältäni synttärilahjaksi jo kesällä ja tämä on henkireikäni
(Jos Ystävä luet tätä, olet niin rakas.)




Rauhaa viikonloppuunne,

torstai 3. tammikuuta 2013

Parasta juuri nyt



Hyvää alkanutta vuotta! 

Rakas, ihana, korvaamaton siskoni oli taas keksinyt maailman parhaat lahjat. Kaikkein ihanimmat oli nämä iPhone -kuoret, jotka hän oli poikieni kesäkuvasta teettänyt. Myös ensiapupakkaus autoon tuli enemmän kuin tarpeeseen (on ollut todella huono omatunto ettei sitä aiemmin ollut, mutta onneksi pukin apulainen oli taas kuulolla ja toteutti toiveeni). Tämä iPhone -kuoriasia on ihan pakko jakaa, kuoria voi tilata mm. täältä!

Muut tämän hetken parhaudet (kaikkien rakkaiden ihmisten lisäksi) ovat ehdottomasti ystävän kanssa maratonina katsottu Girls -sarja sekä samaiselta ystävältä lainassa oleva Karl Ove Knausgårdin Taisteluni -kirja.

Ihanaa että huomenna on taas perjantai, tsemppiä loppuviikkoon!