maanantai 30. kesäkuuta 2014

Remppa etenee...



Remppa etenee ja seinät ja katto hohtavat uutta maalipintaa! Yläkerran ikkunat on myös vahvistettu. Lattiat saapuvat tänään ja asennus alkanee pian. 

Ei millään malttaisi odottaa valmistumista, kädet syyhyää jo kantamaan muuttokuorman sisään. 

torstai 26. kesäkuuta 2014

Remontti jatkuu ja loma alkaa!



Remontti etenee hyvää vauhtia. Suunnitelmissa on vaihtaa lattia ja maalata pinnat (katot ja seinät). Purimme myös vähän väliseinää ja meille turhia entisiä säilytysjärjestelmiä. Siirsimme myös oven paikkaa alakerran makuuhuoneessa. Materiaalivalinnoissa päädyimme todella yksinkertaiseen, on tärkeää, että asunnon perusilme on simppeli, sisustuksella voi sitten tuoda halutessaan väriä tai piristystä yksityskohdilla. 

Lattiavalinnassa päädyimme parkettiin. Asunnon vanha lattia oli niin ikään parkettia. Halusimme vaihtaa lattian kokonaan, sillä se oli paikoittain huonokuntoinen mm. seinien siirtojen vuoksi. Karelian mallistosta ihastuimme tammiseen Sugar-parkettiin

Karelia Tammi Sugar -parketti


Sotku on kova ja purkutöissä löytyy vaikka mitä :) Kuitenkin paljon mennään koko ajan eteenpäin ja valmis lopputulos häämöttää jo! Loma alkaa huomenna, joten tunteja tulee vuorokauteen huimasti lisää. Jos vaikka välillä nukkuisikin.

Onneksi on kesä.


keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Pitkästä aikaa...

Moi kaikki ihanat seuraajani ja pahoittelut pitkästä tauosta kirjoituksissa. Paljon on tapahtunut tässä välillä. Tuntuu oikeastaan, että niin paljon ettei edes itsekään pysy kaikessa mukana. Myimme siis talomme ja ostimme uuden asunnon. Eilen alkoi remontti ja tuntuu kyllä hienolta päästä laittamaan kaikkea kuntoon. Muutimme kaikki tavaramme väliaikaisvarastoon ja itse olemme nyt evakossa kavereiden luona, jotka itse ovat reissussa.

Olen vielä hieman hakusessa sen kanssa, että miten blogini tulee jatkumaan, tuntuu, että rakensin Satumaan niin edellisen talon pohjalta ja sen elämää seuraamaan, että en vielä tiedä taipuuko se tähän uuteen sellaisenaan. Toisaalta, tämä on elämää ja muutokset kuuluvat siihen. Kuten joskus aiemmin kerroinkin, suurin motivaattorini blogin pitämiseen ovat lapseni, haluan että he voivat muistella ja katsella yhteisiä vuosiamme isompana ja ja sitten joskus. Ja tietenkin te kaikki ihanat lukijani!



Tilanne ennen remonttia

Katsotaan miten elämä etenee, kiitos että täällä piipahdatte!